Trabzon'da babanın gözyaşları!

Trabzon’da dün ikiz kardeşiyle birlikte yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Yunus Emre İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Eliz Turna son yolculuğuna uğurlandı.Turna için bugün Yeni Mahalle’

Trabzon'da babanın gözyaşları!

Trabzon’da dün ikiz kardeşiyle birlikte yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 14 yaşındaki Yunus Emre İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Eliz Turna son yolculuğuna uğurlandı.

Turna için bugün Yeni Mahalle’deki İncirlik Camisi’nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi baba Hasan Turna kızının tabutunun başında gözyaşı dökerken, taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Volkan Canalioğlu, Eliz Turna’nın öğretmenleri ve arkadaşları katıldı.

Cenaze namazı sonrasında Turna’nın cenazesi Akçaabat ilçesi Sarıköy’deki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Faroz Mahallesi Sahil Yolu'nda Rize'den Trabzon istikametine seyir halinde olan U.Ö. idaresindeki otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Eliz Turna'ya (14) çarpmış, ağır yaralı olarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Eliz Turna, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. İkiz kardeşi Elif Turna ise son anda kurtulmuştu. Sürücü U.Ö. ise gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel