Trabzon'da ATM para unutma kavgası

 Trabzon'da, bir bankanın otomatik para çekme makinesinden (ATM) çektiği parayı almayı unutan kişi, durumu fark edip geri döndüğünde parasını aldığı gerekçesiyle sırada bekleyen kişiyle kavga etti. Değirmendere Mahallesi'ndeki bir banka şubesine ait ATM'd

Trabzon'da ATM para unutma kavgası

 

Trabzon'da, bir bankanın otomatik para çekme makinesinden (ATM) çektiği parayı almayı unutan kişi, durumu fark edip geri döndüğünde parasını aldığı gerekçesiyle sırada bekleyen kişiyle kavga etti.
 
Değirmendere Mahallesi'ndeki bir banka şubesine ait ATM'den para çeken M.Y, (20), kartını aldı ancak makinenin haznesinden çıkan parayı unutup uzaklaştı. Bir süre sonra durumu fark eden M.Y, geri geldiğinde paranın haznede olmadığını görünce ATM önünde sıra bekleyen T.Y'yi (32), parasını çalmakla suçladı.
 
T.Y. ise suçlamayı reddetti. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. M.Y, kavga sonunda T.Y'den bir miktar para aldı. Taksim Polis Merkezi ekiplerince ifadesi alınan taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.
 
ATM'nin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, M.Y'nin çektiği paranın bir süre alınmaması üzerine ATM tarafından geri çekildiğini belirledi. Polisin durumu bildirilmesi üzerine, hırsızlıkla suçlanıp bir miktar parası alınan T.Y, zanlı M.Y'den şikayetçi oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler