Trabzon'da aşkı için hırsızlık yaptı

 Trabzon’da ilginç hırsızlık olayı!  Trabzon’da ki çocuk yuvasında yetişen ve daha sonra asıl memleketi olan Çanakkale’ye giden 16 yaşında ki M.Ç. isimli kişi sevdiği kızı kaçırmak için tekrar Trabzon’a geldi. Kız arkadaşıyla görüştükten sonra kaçırma kar

Trabzon'da aşkı için hırsızlık yaptı

 

Trabzon’da ilginç hırsızlık olayı! 
 
Trabzon’da ki çocuk yuvasında yetişen ve daha sonra asıl memleketi olan Çanakkale’ye giden 16 yaşında ki M.Ç. isimli kişi sevdiği kızı kaçırmak için tekrar Trabzon’a geldi. Kız arkadaşıyla görüştükten sonra kaçırma kararı alan M.Ç. para olmadığı için girdiği cep telefonu mağazından 6 bin lira değerindeki 14 adet cep telefonunu çalarak tanesini 20 liradan satmak istedi.
 
Cep telefonlarının kutuları olmadığı için telefonları satamayan M.Ç. tekrar aynı dükkana girerek bu sefer kutuları da çalmayı başardı. İş yerine gelerek güvenlik kameralarını inceleyen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri M.Ç. nın kimliği tespit ettiler. Daha önceden de 8 kaydı bulunan M.Ç. hırsızlık büro amirliği ekipleri ratafından Atapark’ta yanındaki 2 kişi ile birlikte yakalanarak gözatına alındı. Trabzon Emniyetine getirilen M.Ç’nın üzerinden 4 adet çalıntı telefon çıkarken diğer telefonları ise 20 liradan başka cep telefonu mağazalarına sattığını söyledi. 
 
M.Ç. emniyetteki ifadesinde, hırsızlığı bıraktığını sevdiği kızı kaçırmak için hırsızlık yaptığını ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel