Trabzon'da asfaltlama çalışması yapılıyor

Trabzon Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan bin 850 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi'ne bağlı Köseoğlu Caddesi'ne 2 bin 500 ton asfalt serdi.  Yolun kodunun bozulmaması için belediyeye yeni alına

Trabzon'da asfaltlama çalışması yapılıyor

Trabzon Belediyesi ekipleri, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan bin 850 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi'ne bağlı Köseoğlu Caddesi'ne 2 bin 500 ton asfalt serdi. 

 
Yolun kodunun bozulmaması için belediyeye yeni alınan asfalt kemirici makine ile eski asfaltı sökülen yol, yeniden asfaltlanarak hizmete açıldı. Köseoğlu Caddesi'ne ulaşan yan bağlantı yolları da asfaltlanarak, yol güzergahında bulunan ızgara ve yoklamaları da yeniden düzenledi. 
 
Trabzon Belediyesi'nin 2012 asfalt sezonuna 100 bin ton asfalt serme hedefiyle yola çıktığı belirtilerek, bugüne kadar 87 bin ton asfalt yol yapıldığı ve çalışmaların devam ettiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel