Trabzon'da asfalt plenti kuruldu

 Trabzon Belediyesi’nin daha kaliteli ve hızlı asfalt üretmek için aldığı yeni asfalt plenti Ekim ayının ilk haftasında deneme üretimine başlayacak.Türkiye'nin ender plentlerinden biri olacak olan ve saatte 240 ton asfalt üretebilen yeni plentin montesind

Trabzon'da asfalt plenti kuruldu

 

Trabzon Belediyesi’nin daha kaliteli ve hızlı asfalt üretmek için aldığı yeni asfalt plenti Ekim ayının ilk haftasında deneme üretimine başlayacak.

Türkiye'nin ender plentlerinden biri olacak olan ve saatte 240 ton asfalt üretebilen yeni plentin montesinde sona gelindi. Kutlu gün köyünde 20 bin metre kare alan üzerinde kurulan yeni asfalt plentinin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte asfaltlama çalışmaları artarak devam edecek.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade ederek, " Büyükşehire hazırlanan kentimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerin kurulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize kazandırdığımız ve saatte 240 ton asfalt üretecek yeni plentin kurulmasında sona gelindi. 20 bin metre kare alan üzerine kurduğumuz yeni tesislerde deneme üretimine ekim ayının ilk hatasında deneme üretimine başlayacağız. Asfalt plentinin hizmet vermeye başlaması ile birlikte Trabzon'un tüm sokakları ile çevre belediyelerimize, büyükşehir olduktan sonrada tüm ilimize daha iyi hizmet verme fırsatını bulacağız’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel