Trabzon'da asfalt hedefi tamam!

Trabzon Belediyesi 9 ay içerisinde 182 bin ton asfalt yol yaparak bu yıl için belirlediği hedefinin üzerine çıktı. Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarını sürdüren belediyenin190 bin tona ulaşabileceği kaydedildi.Son 4,5 yılda a

Trabzon'da asfalt hedefi tamam!

Trabzon Belediyesi 9 ay içerisinde 182 bin ton asfalt yol yaparak bu yıl için belirlediği hedefinin üzerine çıktı. Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarını sürdüren belediyenin190 bin tona ulaşabileceği kaydedildi.

Son 4,5 yılda asfaltlamada rekor üstüne rekor kıran Trabzon Belediyesi bu yıl da rekorlar kırmaya devam ediyor. 2011 yılının Aralık ayında saatte 240 ton asfalt üretimine sahip bölgenin en modern ve en büyük asfalt plentini kuran Trabzon Belediyesi bu yıl şehir içinde bulunan ve kazı çalışmaları nedeniyle bozulan tüm mahalle yollarının asfaltlanmasını sürdürdü. 2012 yılında 124 bin asfalt üretimi yaparak önemli bir başarıya rekorla birlikte imza atan Trabzon Belediyesi bu yıl ise asfaltlamada yeni bir rekor kırarak 182 bin ton asfalt üremini gerçekleştirdi.

2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefi ile yola çıktıklarını ifade eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gelişmiş araç parklarıyla çok modern asfalt yollar yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu asfalt sezonunun ilk üç ayında şehir içinde çalıştıklarını ifade ederek, "Özellikle doğalgaz ve diğer altyapı hizmetlerinin geçişine bağlı olarak iki defa hizmetin tekrar etmemesi için iyi bir hesaplama ile birlikte asfalt çalışmalarımıza devam ettirdik. İlçelere ve beldelere aciliyete göre asfaltlama hizmeti verdik. 2013 yılında 150 bin ton asfalt hedefini artırarak 180 bin tona ulaşmayı amaçlamıştık. Yaptığımız çalışmalarla 180 bin ton hedefinin de üzerine çıktık. Hava şartlarının iyi gitmesi ile birlikte asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz " ifadelerini kullandı.


Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Yeni sezonda 42 mahallemizdeki bozuk yollar ile yeni açılan yolları asfaltlıyoruz. Amacımız asfaltı bozulan yolları yeniden ele alarak vatandaşların daha güvenli seyahat yapmalarını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel