Trabzon'da asayiş raporu

Trabzon’da motosiklet hırsızlığıTrabzon’da motosikletinin çalındığını söyleyen bir kişi polise başvurdu. Edinilen bilgiye göre merkeze bağlı Gazipaşa Mahallesi’nde bir büfenin önünde bulunan motosikletinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ç

Trabzon'da asayiş raporu

Trabzon’da motosiklet hırsızlığı

Trabzon’da motosikletinin çalındığını söyleyen bir kişi polise başvurdu. Edinilen bilgiye göre merkeze bağlı Gazipaşa Mahallesi’nde bir büfenin önünde bulunan motosikletinin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındığını belirten M.K. (35) Taksim Polis Karakolu’na giderek, şikayetçi oldu. Kimin tarafından çalınabileceğini bilmediğin beyan eden M.K., şahıs yada şahıslardan şikayetçi oldu. Polisler, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Uyanık genç polisten kurtulamadı Devamı Sayfa 2’de -

 

Trabzon’da motosikletin plakasındaki bir harfi değiştirerek, uyanıklık yapmak isteyen bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Edinilen bilgiye göre Maçka ilçesindeki sanayiden kullanılamaz halde motosiklet alan H.Ş. (22), daha sonra aldığı motosikleti tamir ederek kullanmak istedi. Ancak eniştesi olan M.A.’nın (29) kendisine motosikletin plakasının daha önceden ceza yediği ve bunun için de motosikleti kullanmaması gerektiğini söyleyince, H.Ş. uyanıklık yaparak plakadaki bir harfi değiştirdi. H.Ş., geçtiğimiz günlerde 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde motosikletle gezerken, polis ekiplerine yakalandı. Karakola götürülerek ifadesi alınan H.Ş., durumu itiraf ederken hakkında “Resmi belgede sahtecilik” işlemi yapıldı. H.Ş., daha sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güpegündüz ev soyuldu Devamı Sayfa 3’de -

 

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde bir eve giren hırsız ya da hırsızlar, ev sahibi olan şahıs evdeyken hırsızlık yaptılar. Hırsızlar evden yaklaşık 8 bin TL’lik ziynet eşyası, cep telefonu ve saat çaldılar. Olay önceki gün ilçeye bağlı Hürriyet Mahallesi’ndeki bir evde saat 14.30 sularında meydana geldi. A.C. (22) isimli bir bayanın evde olduğu sırada eve giren hırsız ya da hırsızlar, evden 2 adet burma bilezik, bir adet pahalı marka saat ve bir adet yüzük ile pahalı marka bir telefon çaldı. Hırsızlık olduğu esnada evde bulunan A.C., emniyetteki ifadesinde olayın yaşandığı gün evin oturma odasında tek başında bulunduğu sırada mutfaktan bir ses duyduğunu anlattı. Mutfağa baktığında ise pencere sinekliğinin açılmış olduğunu fark ettiğini belirten A.C., yatak odasına gittiğinde ise ortalığın dağıtılmış olduğunu gördü. Daha sonra ise eve hırsız girerek, eşyalarını çalınmış olduğunu anlayan A.C., şikayetçi oldu. Polis, olayın faili hırsız ya da hırsızların peşine düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler