Trabzon'da asayiş berkemal

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın koordinesiyle startı verilen Asayiş uygulamalarında aranma kararı olan 30 kişi ve çok sayıda suç aleti ele geçirilirken 26 araç sürücüsüne de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı.İl çapında yapılan faali

Trabzon'da asayiş berkemal

Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın koordinesiyle startı verilen Asayiş uygulamalarında aranma kararı olan 30 kişi ve çok sayıda suç aleti ele geçirilirken 26 araç sürücüsüne de alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı.

İl çapında yapılan faaliyetler sonucu Asayiş Şube Müdürü Ergün Kızılboğa yönetiminde gerçekleştirilen ve 10 gün boyunca süren uygulamalarda çeşitli suçlardan aranma kararı olan 30 kişi, adli makamlara teslim edildi.

Yapılan uygulamalar sonucunda toplam 9 adet ruhsatsız tabanca, 285 adet fişek, 3 adet sustalı bıçak, 345 gram esrar, 8 adet extacy hap ve 26 araç sürücüsüne de alkollü araç kullanmaktan polis tarafından işlem yapıldı. 

Konuya ilişkin Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Halkımızın güvenliğini ilimizdeki huzur ortamını sağlamak asli görevlerimiz arasında olup, bundan dolayı vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin şehrimizde güven ve huzurla yaşaması için çalışmalarımıza devam edilecektir. Kamuouyana saygıyla arz olunur” denildi.

YEŞİLTEPE’DE MEDİKAL SOYGUNU
Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesi’nde bir medikal şirketinde 4 adet bilgisayar çalındı.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu bilgisayarları çaldığı tespit edilen SB. ve MB. yakalanarak hakim karşısına çıkartıldı. İki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalınan bilgisayarlar sahiplerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel