Trabzon'da artan suç oranına tepki

 Trabzon Adliyesi'nde 2012 yılında ardan asayiş olaylarının ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “ Trabzon’daki asayiş olaylarının artmasının sebebi tamamen ekonomik krize bağlı. Vatandaşların alım gücü olm

Trabzon'da artan suç oranına tepki

 

Trabzon Adliyesi'nde 2012 yılında ardan asayiş olaylarının ardından açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, “ Trabzon’daki asayiş olaylarının artmasının sebebi tamamen ekonomik krize bağlı. Vatandaşların alım gücü olmayınca suca yönelik hareketlerinde bulunuyor. “dedi.

İnsanlar neden çalar söyleyen Karan, “İnsanlar neden çalar aç kaldığı için çalar giyinemediği için çalar kimse keyif hırsızlığı yapmaz. Trabzon’da 102 bin kişi icralık durumda sadece kasım ayı verileri sizce bu normal mi? Trabzon 60 tane banka var ve her gün bu bankalar 3 kişiyi icraya yoluyor her gün 150 kişi Trabzon da icraya veriliyor şimdi neden suç olmasın siz söyleyin. Başbakan diyor ki biz 17. Büyük ekonomisi olacak peki kardeşim biz gelir dağılımına kaçıncı sıradayız.”şeklinde konuştu.

Artan asayiş oranlarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “  Trabzon artan işsizlik asayişsizliğe sebep olmaya başladı.  Trabzon son dönemlerde aratan suç olaylarının sorumlusu AKP dir eğer o insanın karnı doysa o adam suça döner mi. bunların tamamı AKP’nin yaratmaış olduğu sorunlardır. Teşvik yasasında yapılan yanlışlık işsizliğe sebep olacak ve sonunda suç oranı  daha da artacak.”ifadelerine yer verdi

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel