Trabzon'da araç dolmuşla çarpıştı

Trabzon'da, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki kişi yaralandı. Hastaneye gitmeye çalışan sürücüsü belirlenemeyen 53 DE 240 plakalı otomobil ile yine sürücüsü belirlenemeyen 61 D 0729 plakalı minibüs Atapark mevkii Erdoğdu kavşağında çar

Trabzon'da araç dolmuşla çarpıştı

Trabzon'da, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki kişi yaralandı. 
Hastaneye gitmeye çalışan sürücüsü belirlenemeyen 53 DE 240 plakalı otomobil ile yine sürücüsü belirlenemeyen 61 D 0729 plakalı minibüs Atapark mevkii Erdoğdu kavşağında çarpıştı. 
Kazada, otomobilde bulunan Gülnaz Hasanoğlu ile Dilek Hasanoğlu hafif yaralanırken, Gülnaz Hasanoğlu, Fatih Devlet Hastanesi'ne Dilek Hasanoğlu da Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kazanın duyulduğu an olay yerine ambulansın yanı sıra itfaiye araçları da sevk edilirken kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler