Trabzon'da Anneler Günü Etkinlikleri

 Trabzon’da Özel İmperial Hastanesi başhekimi ve beraberindekiler anneler günü nedeniyle servislerde yatan ve refakatçi olarak bulunan tüm annelere karanfil dağıtarak anneler gününü kutladı.  Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik ber

Trabzon'da Anneler Günü Etkinlikleri

 

Trabzon’da Özel İmperial Hastanesi başhekimi ve beraberindekiler anneler günü nedeniyle servislerde yatan ve refakatçi olarak bulunan tüm annelere karanfil dağıtarak anneler gününü kutladı. 
 
Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ömer Fatih Çelik beraberinde Hastane müdürü Murat Uğur ve Başhemşire Melahat Öymen ile birlikte hastanede bulunan anneleri tek tek ziyaret edip karanfil takdim ederek anneler gününü kutladılar.
Başhekim Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ”insanlığın var oluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, özverinin sembolü annelerimiz olmuştur. Büyük bir özveri ile dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel