Trabzon'da anne ve oğlu darp ettiler!

Trabzon’da bir kadın ve oğluna laf atan ardından da bıçak ve palalarla bu şahısları döven 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Araklı İlçesi Trabzon Caddesi üzerinde meydana geldi. Burada saat 17:20 sıralarında i

Trabzon'da anne ve oğlu darp ettiler!
Trabzon’da bir kadın ve oğluna laf atan ardından da bıçak ve palalarla bu şahısları döven 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Araklı İlçesi Trabzon Caddesi üzerinde meydana geldi. Burada saat 17:20 sıralarında iddialara göre araçları ile seyir halinde olan 20 yaşındaki Ö.S. ve A.T., oğlu 23 yaşındaki Y.S. ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Y.S. adlı kadına laf atarak tehdit etti. Bunun üzerine kadının oğlu Y.S. bu iki şahsı uyarması  ile araçlarından inen iki kişi bıçak ve pala Y.S.’yi darp etmeye başladı. 
 
Olayın ardından şahıslar kaçarken bölgeye çok sayıda polis geldi. Y.S. ve annesi Ö.S. iki şahıstan şikayetçi oldu. 
 
Polisin yaptığı araştırma sonrasında Ö.S. ve A.T.  aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Poliste susma haklarını kullanan iki genç ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanmaları  istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 
Her iki genç te tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel