Trabzon'da Anne oğul tacir

Gelen ihbarı değerlendiren Trabzon İl Jandarma ekipleri Trabzon’un Araklı ilçesinde düzenlemiş olduğu operasyonda anne ve oğlunu tutukladı. Elde edilen bilgiye göre Araklı ilçesinin Türeli köyünde C.B isimli kadın ile R.B isimli genç çocuk uyuşturucu madd

Trabzon'da Anne oğul tacir

Gelen ihbarı değerlendiren Trabzon İl Jandarma ekipleri Trabzon’un Araklı ilçesinde düzenlemiş olduğu operasyonda anne ve oğlunu tutukladı.

 

Elde edilen bilgiye göre Araklı ilçesinin Türeli köyünde C.B isimli kadın ile R.B isimli genç çocuk uyuşturucu madde yetiştirip satmaktan 156 telefonlarına ihbar geldi. Trabzon İl Jandarma ekipleri harekete geçerek şahısların evinde  yapmış olduğu aramada zulalanmış şekilde 13 kilo kubar esrar ile 3 adet tabanca buldu. Şahısların mısır tarlasına dikilmiş ve boyları 2 metreyi geçen 1400 kök Hint keneviri ele geçirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler