Trabzon'da amir ve müdürler torbacı avında

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını yapmış olduğu operasyonlar ile sürdürürken okul önlerinde torbacılarla ile mücadeleyi de farklı yöntemler ile devam ettiriyor. Özellikle ortaokul ve lise önlerinde

Trabzon'da amir ve müdürler torbacı avında

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını yapmış olduğu operasyonlar ile sürdürürken okul önlerinde torbacılarla ile mücadeleyi de farklı yöntemler ile devam ettiriyor. Özellikle ortaokul ve lise önlerinde uyuşturucu ile oluşacak olan olumsuzluklara sıkı önlem alan Trabzon Emniyeti; İl müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve amirlere Ortahisar ilçesinde bulunan okullar teslim edildi.

OKULLAR ONLARA EMANET

Şube Müdürleri ve Kısım amirlerine tabiri yerinde ise zimmetlenen okullarda hedef gözünün öğrencilere diken torbacılar. Veliler ve İdari yönetim; okul önlerinde şüphelendikleri şahısları direk olarak bu amir ve müdürlere ihbar edebilecek.  Edinilen bilgiye göre; İlçe merkezlerinde de aynı yöntem uygulandığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel