Trabzon'da ambulans şaşkınlığı

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde yol kenarındaki boş araziye konulan ve üzerine 'Satılık oto' yazısı bulunan ambulans dikkat çekiyor.İlçede yaşayan Hasan Gümrükçü, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nün 2 ay önce ihale ile satışa çıkardığı ambulansı satın aldı. Ambul

Trabzon'da ambulans şaşkınlığı

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde yol kenarındaki boş araziye konulan ve üzerine 'Satılık oto' yazısı bulunan ambulans dikkat çekiyor.

İlçede yaşayan Hasan Gümrükçü, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nün 2 ay önce ihale ile satışa çıkardığı ambulansı satın aldı. Ambulansı, Gölcük Köyü Güzelyalı Mahallesi'nde boş bir araziye koyan Gümrükçü, 1990 model Land Rover marka ambulans aracının ön camına da 'Satılık oto' yazılı bir kağıt koydu. Üzerinde hala 'Resmi Hizmete Mahsustur', 'Sağlık Bakanlığı Ambulansı' ve 'Trabzon Sağlık Memurluğu' gibi yazıların yer aldığı araç dikkat çekmeye başladı. Vatandaşlar, üzerindeki yazılara göre hala daha Sağlık Bakanlığı'na ait olduğunu düşündükleri ambulansın arsaya bırakılarak üzerine, 'Satılık oto' yazısının asılmasını ilginç buldu.

Ambulansı ihaleden satın alan Hasan Gümrükçü ise, içinde bazı sağlık gereçleri de bulunan araç için 8 bin 500 TL istediğini söyledi, "Çok soran oluyor ama istediğim fiyatın altında kesinlikle satmam. Bazı tıbbı aletleri de arsada araçtan çalarlar diye çıkartıp eve koydum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel