Trabzon'da "Alo temizlik hattı"

 Trabzon Belediyesi vatandaşların temizlikle ilgili görüş istek ve şikayetlerini daha rahat bir şekilde bildirmeleri amacıyla kurduğu Alo Temizlik hattına üç ayda 600 vatandaş başvurdu.444 61 44 No’lu ALO Temizlik hattına ücretsiz olarak başvuran vatandaş

Trabzon'da "Alo temizlik hattı"

 

Trabzon Belediyesi vatandaşların temizlikle ilgili görüş istek ve şikayetlerini daha rahat bir şekilde bildirmeleri amacıyla kurduğu Alo Temizlik hattına üç ayda 600 vatandaş başvurdu.

444 61 44 No’lu ALO Temizlik hattına ücretsiz olarak başvuran vatandaşların büyük bir bölümü belediyeden sokak yıkanması konusunda talepte bulundu. Sokak yıkama taleplerinin özellikle TEDAŞ ve Telekom gibi kurumların altyapı çalışması yaptığı sokak ve caddelerde ikamet etmekte olan vatandaşlardan geldiği bildirildi.

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamanın her Trabzonlunun hakkı olduğunu ifade ederek, "  Vatandaşlarımız temizlikle ilgili istek ve şikayetlerini ücretsiz olarak bildirmelerini sağlamak amacıyla kurduğumuz 444 61 44 No’lu ALO Temizlik hattına üç ay içerisinde 600 vatandaşımız başvurdu. Bu hizmet hattı sayesinde zamanında alınmayan çöpler ve cüruflar mobil çöp toplama araçlarıyla kısa bir süre içerisinde alınıyor. Trabzon'u Türkiye'nin en temiz illerinden biri yapmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel