Trabzon'da Alan Bazlı Fındık Gelir Desteği

Trabzon'da, Alan Bazlı Fındık Gelir Desteğine yönelik çalışmaların devam ettiğini bildirildi.     Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Yeni Fındık Stratejisi programı kapsamında 2009-2011 yılları arasında 3 yıl

Trabzon'da Alan Bazlı Fındık Gelir Desteği

Trabzon'da, Alan Bazlı Fındık Gelir Desteğine yönelik çalışmaların devam ettiğini bildirildi.     

Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Yeni Fındık Stratejisi programı kapsamında 2009-2011 yılları arasında 3 yıl süre ile ruhsatlandırılmış fındık alanlarına, Alan Bazlı Fındık Gelir Desteği verildiğini belirtti. 
     
Topbaş, 2012 yılında da Fındık Alan Bazlı Gelir Desteği Ödemesine dair Bakanlar Kurulu kararının yayımlanmasına yönelik çalışmalara devam edildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: 
     
''2012 yılı çiftçi kayıt güncellemelerinde hedeflenen üretici sayısının 7 bin 500 civarında olmasını bekliyoruz. Şimdiye kadar 4 bin üreticimiz kaydını güncellemiştir.
 
Üreticilerimizin mağdur olmamaları için ivedilikle 2012 yılı çiftçi kayıtlarını güncelleyerek mazot, gübre ve toprak analiz desteklemelerini 31 Aralık 2012 tarihine kadar yaptırmaları gerekmektedir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel