Trabzon'da alacağına karşılık hırsızlık!

 Trabzon'da, ayrıldığı iş yerindeki alacağına karşılık akaryakıt çaldığı iddia edilen kişi yakalandı.      Maçka ilçesine bağlı Çağlayan beldesinde uygulama yapan jandarma ekipleri, E.D. ve B.D'nin içinde bulunduğu otomobili durumundan şüphelenerek durdur

Trabzon'da alacağına karşılık hırsızlık!

 

Trabzon'da, ayrıldığı iş yerindeki alacağına karşılık akaryakıt çaldığı iddia edilen kişi yakalandı. 
     
Maçka ilçesine bağlı Çağlayan beldesinde uygulama yapan jandarma ekipleri, E.D. ve B.D'nin içinde bulunduğu otomobili durumundan şüphelenerek durdurdu. Otomobildeki aramada bidona konulmuş 150 litre çalıntı akaryakıt ele geçirildi. 
   
İfadesi alınan şüphelilerden E.D, akaryakıtı daha önce çalıştığı hazır beton şirketinden bin lira alacağını alamadığı için şirketteki beton mikserlerinden çaldığını, B.D'nin ise olayla ilgisi bulunmadığını öne sürdü. 
     
Hazır beton şirketinin ortağı S.A. ise şüpheli E.D'nin daha önce şirketlerinde çalıştığını ancak herhangi bir alacağı olmadığını ve 3 beton mikserinden akaryakıt çaldığını ifade ederek, her iki şüpheliden şikayetçi oldu. 
     
Şüpheliler, jandarmadaki işlemleri sonrası hırsızlık yapılan şirketin Maçka ilçesindeki polis bölgesinde olması sebebiyle Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler