Trabzon'da AKP kongresi tarihi

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Muhammet Balta, daha önce ileri bir tarihe tehir edilen AK Parti Trabzon Merkez İlçe Kongresi'nin 23 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceğini belirtti. Yine ileri bir tarihe tehir edilen Sürmene ve Vakfıkebir ilçe ko

Trabzon'da AKP kongresi tarihi
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Muhammet Balta, daha önce ileri bir tarihe tehir edilen AK Parti Trabzon Merkez İlçe Kongresi'nin 23 Kasım Pazar günü gerçekleştirileceğini belirtti.

Yine ileri bir tarihe tehir edilen Sürmene ve Vakfıkebir ilçe kongreleriyle ilgili değerlendirmelerin sürdüğünü ifade eden Balta, bunun da en kısa zamanda sonuçlandırılarak kamuoyuna açıklanacağını kaydetti.

Öte yandan daha önce 6 Eylül Cumartesi günü yapılması gereken Sürmene, 13 Eylül Cumartesi günü yapılması gereken Vakfıkebir ve son olarak da 21 Eylül Pazar günü yapılması planlanan Merkez ilçe kongreleri ileri bir tarihe ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler