Trabzon'da akıl almaz hırsızlık!

Trabzon'da akıl almaz hırsızlık olayı... Bu hırsızlık diğerlerinden çok farklı...Bu akşam saatlerinde Trabzon'un en işlek caddelerinden Uzunsokak'ta meydana gelen hırsızlık olayında Gürcistan vatandaşı olan Aleksandre Dzanashuılı (27) isimli şahıs bir giy

Trabzon'da akıl almaz hırsızlık!

Trabzon'da akıl almaz hırsızlık olayı... Bu hırsızlık diğerlerinden çok farklı...

Bu akşam saatlerinde Trabzon'un en işlek caddelerinden Uzunsokak'ta meydana gelen hırsızlık olayında Gürcistan vatandaşı olan Aleksandre Dzanashuılı (27) isimli şahıs bir giyim mağazasında kendisine ait sırt çantasına koyduğu 5 çeşit giyim eşyayı çaldığı esnada yakalandı.

İŞTE SİSTEM BU!
Gürcü uyruklu Aleksandre Dzanashuılı'nın hırsızlığını diğer hırsızlık olaylarından ayıran konu ise suçu işlerken kullandığı alet. Dzanashuılı sırt çantasının içine alüminyum folyo sararak, folyonun yalıtmamasından faydalanıp X-Ray'den geçerken cihazın ötüp kendisini ele vermemesini sağlıyor.

Ancak buna rağmen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Timleri gece ekibi, yaptıkları fiziki takip sonucu Dzanashuılı'yı yakalamayı başardı.

Dzanashuılı'nin kısa süre önce Trabzon'a geldiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Özel Haber: Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel