Trabzon'da akıl almaz dolandırıcılık

Trabzon'un Maçka ilçesinde bir kişi, kendisini komiser olarak tanıtan şahıs tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.A.T isimli şahıs, Maçka Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek kendini başkomiser olarak tanıtan bir şahsın kendine ait kimlik b

Trabzon'da akıl almaz dolandırıcılık

Trabzon'un Maçka ilçesinde bir kişi, kendisini komiser olarak tanıtan şahıs tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

A.T isimli şahıs, Maçka Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek kendini başkomiser olarak tanıtan bir şahsın kendine ait kimlik bilgileri ile terör örgütüne para aktarıldığını söylediğini ve durumu çözmek için daha sonra şüpheli şahısların hesap numaralarına 9 bin 500 TL para yolladığını belirtti. A.T, ifadesinde dolandırıldığını belirterek şüpheli şahıslar hakkında şikayetçi oldu.

Olayın şüphelileri H.Ö ve S.A isimli şahısların olduğu tespit edilirken bu kişilerin firarda olduğu öğrenildi.

Öte yandan emniyet güçleri, konuyla ilgili vatandaşları uyarmasına rağmen bu tür olayların bir türlü önüne geçilemediği kaydedildi. Emniyet güçleri vatandaşların bu gibi durumlarda uyanık olmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler