Trabzon'da AK Parti'ye saldırı!

Trabzon'da AK Parti Lokalinin Camı, Kimliği Belirlenemeyen Kişi ya da Kişiler Tarafından Bira Şişesi Atılarak Kırıldı. Trabzon'da bir mahalledeki AK Parti lokalinin camı, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bira şişesi atılarak kırıldı.Ol

Trabzon'da AK Parti'ye saldırı!

Trabzon'da AK Parti Lokalinin Camı, Kimliği Belirlenemeyen Kişi ya da Kişiler Tarafından Bira Şişesi Atılarak Kırıldı. Trabzon'da bir mahalledeki AK Parti lokalinin camı, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından bira şişesi atılarak kırıldı.

Olay, Fatih Mahallesi Ayasofya Caddesi üzerinde geçen cuma günü saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bira şişesi atarak, cadde üzerinde bulunan AK Parti lokalinin camını kırdı.

Olay sonrasında polis ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaptı ancak şişeyi kim ya da kimlerin attığı belirlenemedi. Lokal işletmecisi Mustafa Terzi, olayın şaşkınlığını yaşadığını belirterek, böyle bir saldırıya anlam veremediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler