Trabzon'da Ak Parti'ye katılım

 AK Parti Trabzon İl Başkanlığı bugün Hamamizada İhsan Bey Kültür Merkezinde İl tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya bir süre önce Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığından AK Partiye geçen Süleyman Soylu İle yine aynı dönem HAS Parti Genel başkanlığın

Trabzon'da Ak Parti'ye katılım

 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı bugün Hamamizada İhsan Bey Kültür Merkezinde İl tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya bir süre önce Demokrat Parti (DP) Genel Başkanlığından AK Partiye geçen Süleyman Soylu İle yine aynı dönem HAS Parti Genel başkanlığını bırakarak AK Parti’ye geçen Numan Kurtulmuş’ta katıldı. Trabzon Ak Parti’nin güçlü isimlerinin de gözlemlendiği toplantıda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Milletvekili eski bakan Faruk Özak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çevre illerin AK Parti Milletvekilleri, Ak Parti yöneticileri ve çok sayıda partili iştirak etti.

Kültür Merkezindeki tanışma toplantısının ana konularından bir tanesi ise Trabzon’da bulunan DP ile Has Parti üyelerinin toplu şekilde AK Partiye katılmaları. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel