Trabzon'da AK Partili Başkanlar birarada

Gerçekleştirilen kahvaltı programına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti il yöneticileri, AK Partili Belediye Başkanları katıldı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi gündeme ilişkin sorunları ta

Trabzon'da AK Partili Başkanlar birarada


Gerçekleştirilen kahvaltı programına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti il yöneticileri, AK Partili Belediye Başkanları katıldı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi gündeme ilişkin sorunları tartışmak, fikir alış verişlerinde bulunmak ve bölgelere ilişkin sorunları paylaşmak adına organize edilen kahvaltı programının her ay tekrar edileceği bildirildi.


Toplantıya ev sahipliği yapan Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin pekişmesi adına gerçekleştirilen bu toplantının devamının sağlanmasının önemli olduğunu ifade ederek "Bizim ayrımız gayrımız yok. Hepimiz bir beraberiz. Sayın Belediye Başkanları arkadaşlarımla, il başkanımız ve il yöneticilerimizle bu güzel pazar sabahında kahvaltı sofrasında bir arada bulunmaktan çok mutlu oldum. Her ay gerçekleştireceğimiz bu etkinliklerle gerek Türkiye'nin sorunlarını tartışıp değerlendirmede gerekse görev yaptığımız bölgelerin sorunlarını dile getirme adına önemli bir kazanım olacağı kanaatindeyim.

Biz Trabzon Belediyesi olarak sayın ilçe ve belde belediye başkanlarımın istek ve taleplerini yerine getirme adına imkanlar ölçüsünde elimizden gelen gayreti göstermeye özen gösteriyoruz. Sayın Başkanlarım da bölgelerinde hizmet etme adına türlü zorluklar içerisinde görevlerini sürdürüyorlar. Onların bu gayretlerini her zaman takdirle karşıladım. Bu kadar zorluklar içerisinde yapılan çalışmaların tek sebebi halka olan hizmet aşkıdır. Yaptığınız başarılı çalışmalardan ötürü tüm Belediye başkaları arkadaşlarımı kutluyor. Katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar’da Trabzon’un büyükşehir olmasından sonra hizmetin her alanada daha verimli olarak ulaştırılacağını kaydederek, “Gittiğimiz her yerde Trabzon’un dayanışmasından bahsedip övgü ile söz ediyorlar. Bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Trabzon büyükşehirle birlikte çok şey kazanacak, çok daha bilinçli ve teknik çalışacak, imkanlarını çok daha verimli kullanacak ve halkaodaha iyi hizmet verecektir. Trabzon büyükşehir belediyesi olmasaydı, muhalefet Trabzon’u niye büyükşehir yapmadınız diyecekti. Trabzon Büyükşehir olduktan sonra bu kez de nasıl bu büyükşehir konusunda halkımızın kafasını karıştırabiliriz diye düşünüyorlar. Ama halkımız bunlara itibar etmiyor” diye konuştu.


Daha sonra başkanlar sorunlar ve çözüm önerileri konusunda fikir alışterişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel