Trabzon’da AK Parti yollarda

Cevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş Trabzon sokaklarında gezerek vatandaşın ve esnafın derdini dinliyor.Trabzon sokaklarında gezen gençler Çevre ve Ş

Trabzon’da AK Parti yollarda

Cevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve Ak Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş Trabzon sokaklarında gezerek vatandaşın ve esnafın derdini dinliyor.

Trabzon sokaklarında gezen gençler Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar’a büyük ilgi  gösteriyor. Yanına gelen gençlerle tek tek ilgilenen Bakan Bayraktar gençlerin gönlünü aldıktan sonra gençlerin yanından ayrılıyor.

Trabzon AK Parti’nin pilot isimlerini Trabzon sokaklarında gören vatandaşlar ve esnaf mutlu olduklarını ifade ederek yanımıza gelip bizim derdimizle dertlenmeleri bizi  çokmemnun ediyor şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler