Trabzon'da Adliye personelin hatıra fotoğrafı telaşı

29 yıldır Trabzonlulara hizmet veren Adliye Sarayının taşınma işlemleri sona erdi.Yomra ilçesi Kaşüstü Beldesindeki 38 bin metrekare kapalı alanı ve 40 duruşma salonuna sahip olan yeni adliye sarayı binası taşınma işlemlerinde sona gelindi. Uzun zamandan

Trabzon'da Adliye personelin hatıra fotoğrafı telaşı

29 yıldır Trabzonlulara hizmet veren Adliye Sarayının taşınma işlemleri sona erdi.

Yomra ilçesi Kaşüstü Beldesindeki 38 bin metrekare kapalı alanı ve 40 duruşma salonuna sahip olan yeni adliye sarayı binası taşınma işlemlerinde sona gelindi. Uzun zamandan beri eski binada çalışan adliye personelleri çalıştıkları odalardan ayrılmadan önce anı olsun diye hatıra fotoğrafı çekilmek için bir birleriyle yarışmaya başladı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi kaleminde görev yapan adliye personeli oda duvarına ‘1. Ağır Ceza Wah’ Hatıra Kalsın’ diye yazı yazarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Adliye binasından ayrılacak olan personeller tatlısıyla ve açısıyla güzel günler geçirdiğimiz bu odada anılarımızı bırakarak gidiyoruz diye açıklamada bulundular. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler