Trabzon'da Adım başı torbacı

Haber61.Net - Haber Servisi - Son dönemlerde kent sokaklarında hızla artış gösteren Esrar ve uyuşturucu madde trafiği git gide ivme kazanmaya devam ediyor. Trabzon emniyeti ve ilçe emniyetler Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele (KOM) ekipleri başlatmış

Trabzon'da Adım başı torbacı
Haber61.Net - Haber Servisi - Son dönemlerde kent sokaklarında hızla artış gösteren Esrar ve uyuşturucu madde trafiği git gide ivme kazanmaya devam ediyor. Trabzon emniyeti ve ilçe emniyetler Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele (KOM) ekipleri başlatmış oldukları çalışmalarda göz altına alının şahısların yaşlarının küçük olması ise dikkatlerden kaçmıyor. Torbacı diye tabir edilen satıcı konumundaki gençler ile kullanıcı durumundaki gençlerin yaşlarının küçük olması ise endişe verici durumda.
 
YAŞLARI ÇOK KÜÇÜK
 
KOM Şube ekipleri kent genelinde yapmış oldukları çalışmalarda bir gecede 7 kişiyi göz altına alarak polis merkezlerinde ifadelerini aldıktan sonra serbest bıraktı. Toplamda 7 kişi üzerinde bir kiloya yakın esrar maddesi ele geçirilirken şahısların yaşlarının 17 olduğu dikkatlerden kaçmadı. Karakoldaki ifadelerinde gençler içici olduklarını belirterek serbest kalırken polis ekipleri şahıslar hakkında incelme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel