Trabzon'da adaylara destek

 Trabzon Belediyesi, tercihlerini daha sağlıklı yapabilmelerini sağlamak amacıyla üniversite adayları için ücretsiz LYS Danışma Merkezi kurdu. Meydan Parkı'ndaki danışma merkezi, üniversite adaylarına ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti veriyor. Belediye

Trabzon'da adaylara destek

 

Trabzon Belediyesi, tercihlerini daha sağlıklı yapabilmelerini sağlamak amacıyla üniversite adayları için ücretsiz LYS Danışma Merkezi kurdu. Meydan Parkı'ndaki danışma merkezi, üniversite adaylarına ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti veriyor.

 

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye olarak her alanda ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek için gayret ettiklerini belirtti. Gümrükçüoğlu, "Öğrencilerimizin aldıkları puanlarla, uzmanlarımızdan destek alarak daha iyi yerlere yerleşmesini hedefliyoruz. Tercih yapma sürecinde her gün saat 9.00 ile 16.30 arasında Meydan Parkı'ndaki merkezde danışmanlık hizmeti alabilirler. Bu hizmetin sağlanmasında bizlere destek Milli Eğitim Müdürlüğüne ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler