Trabzon'da Adalet yok itirazı!

Haber61.Net - Haber Merkezi - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'u ziyareti sırasında konvoyuna yumurta attığı gerekçesi ile göz altına alınan Seçil E.E, öğretmenin Trabzon'da görülen davasında bugün karar verildi.Mahkeme Kararda seçil Öğretmene 8 B

Trabzon'da Adalet yok itirazı!

Haber61.Net - Haber Merkezi - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'u ziyareti sırasında konvoyuna yumurta attığı gerekçesi ile göz altına alınan Seçil E.E, öğretmenin Trabzon'da görülen davasında bugün karar verildi.

Mahkeme Kararda seçil Öğretmene 8 Bin TL'ye yakın para cezası uyguladı. Mahkemenin vermiş olduğu bu karara Eğitim Sen Trabzon şube Başkanı Muhammet İkinci'den tepki geldi. İkinci, "Uzunca süredir Türkiye’de yaralı durumda olan yargı erkinin bağımsızlık ve tarafsızlık ilkesinin ihlal edilmesi ile birlikte mahkemeler yurttaşlarımız aleyhine kararlar vermektedir.

Maalesef vesayet altındaki mahkemelerde adaletin tecelli etmediği bir sürece tanıklık ediyoruz. Bugün Seçil Öğretmenimizin davasında mahkemece yargı üzerindeki hükümet vesayetinin etkisi ile karar verilmiştir. Bu karar ile konu Başbakan olunca adaletin terazisi bir kez daha şaşmıştır. Şimdi bize düşen görev hukukun evrenselliği ve yargı bağımsızlığının esas olduğu, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı bir hukuk sistemi için daha fazla mücadele etmektir."dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel