Trabzon'da "Acil" Toplantısı

 Trabzon’da il genelinde acil sağlık hizmeti ile ilgili kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere kurulan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı yapıldı. Akçaabat ilçesi Söğütlü beldesindeki Uygula

Trabzon'da "Acil" Toplantısı

 

Trabzon’da il genelinde acil sağlık hizmeti ile ilgili kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere kurulan Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı yapıldı. 

Akçaabat ilçesi Söğütlü beldesindeki Uygulama Oteli’nde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman başkanlığında yapılan toplantıya Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Serdar Küçük, İl Ambulans Servis Başhekimi Dr. Yusuf Eray Uslu ile il genelindeki Kamu ve özel hastane başhekimleri katıldı.

2012 yılı ilk 6 ayının değerlendirdiği toplantıda ambulans ve acil sağlık araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği, hastane redleri, hastaneler arası sevkler ve acil servis hasta kabulü konuları görüşülürken, sorunlar tespit edildi, çözüm önerileri üzerinde mutabakat sağlandı.

Katılımcıların görüş ve önerileri alındıktan sonra, toplantı Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman’ın değerlendirme konuşması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel