Trabzon'da acil servis önünde ölüyorlardı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen ambulansta bulunan nine ile torunu park halindeki jip yüzünden 10 dakika sonra hastaneye alındı.112 Acil Servis ekiplerinin tarafından geçirdikleri trafik kazası

Trabzon'da acil servis önünde ölüyorlardı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen ambulansta bulunan nine ile torunu park halindeki jip yüzünden 10 dakika sonra hastaneye alındı.

112 Acil Servis ekiplerinin tarafından geçirdikleri trafik kazası sonrasında KTÜ Farabi Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen Hamide Keleşoğlu (78) ile torunu Reyhan Keleşoğlu (10) tedavi edilmek için içeriye alınmak isterken sıkıntı yaşandı. Acil Servis önüne park edilen jip nedeniyle hastaları içeri götürmede zorluk çeken hastane görevlileri hastaları 10 dakikada içeri getirebildi. Hastane çevresindeki vatandaşlarının tepki gösterdiği olayda, yanlış yere park edilen jipin sahibi bulunarak aracı çektirilirken, jipin sahibinin bir doktor olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler