Trabzon'da acı tesadüf

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kaymaklı Mahallesinde üzücü bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Evde tek başına bulunan 37 yaşındaki Türkay Kodalak, eşini arayarak rahatsızlaştığını ifade ederek yanına gelmesini söyledi. B

Trabzon'da acı tesadüf

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kaymaklı Mahallesinde üzücü bir olay meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Evde tek başına bulunan 37 yaşındaki Türkay Kodalak, eşini arayarak rahatsızlaştığını ifade ederek yanına gelmesini söyledi. Bir süre sonra eşi eve geldiğinde ise, Talihsiz Türkay’ı açılar içinde gördü. Türkay eşine, “göğüs ve kol ağrıları çekiyorum.” Şeklinde konuştuktan sonra yere yığıldı. Olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri eve geldiğinde ise, Türkay Kodalak hayatını kaybetmişti.

Kodalak’ın cansız bedeni, kesin ölümü araştırılmak üzere Trabzon Adli Tıp kurumuna sevk edildi. Burada yapılan ön otopsisinde şahsın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. Genç yaşta hayatını kaybeden Türkay’ın ise hayatı açı tesadüflerle dolu olduğu öğrenildi. Bir süre önce kendisinden 2 yaş büyük ağabeyini de kalp krizinden kaybeden talihsiz genç, yine annesini de bu nedenle kaybettiği belirlendi. Babası ise, bir süre önce kansere yenilmişti. 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel