Trabzon'da acemi kasaplar hastanede

YARALANAN SAYISI ÖNCEKİ YILLARA GÖRE AZALMA OLMASI DİKKAT ÇEKTİTrabzon'da kurbanlık yerine kazaen ellerini kesen acemi kasaplar hastanelere akın ederken sayının önceki yıllara göre çok altında olduğu kaydedildi.  Trabzon'da bayram namazının ardından vatan

Trabzon'da acemi kasaplar hastanede

YARALANAN SAYISI ÖNCEKİ YILLARA GÖRE AZALMA OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

Trabzon'da kurbanlık yerine kazaen ellerini kesen acemi kasaplar hastanelere akın ederken sayının önceki yıllara göre çok altında olduğu kaydedildi. 
 
Trabzon'da bayram namazının ardından vatandaşlar Trabzon Belediyesi tarafından belirlenen Akyazı'daki dolgu alanında kurbanlarını keserken bazı vatandaşlar kesimhanelerde bazıları ise evlerinin bahçesinde kesmeyi tercih etti.
 
Trabzon merkezde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Fatih Devlet Hastanesi'ne 20 kadar acemi kasap boynuz darbesi, bıçak yaralanması gibi nedenlerden başvururken bu sayının önceki yıllara göre çok altında olduğu kaydedildi.
 
Yetkililer kurban kesimi konusunda kasaplara verilen kursların yaralanma riskini büyük ölçüde azaltığına dikkat çekerlerlerken, vatandaşların bu konuda duyarlı olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel