Trabzon'da 90 bin kişi açlık!

Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, “Trabzon’da Trabzonspor’dan sonra en fazla üyesi bulunan bir derneğiz. Yaklaşık 131 bin emekli ve 6400 üyemiz mevcuttur. İktidar partisi ısrarla bizden uzak durmasının nedeni nedir, anlayabilmiş değ

Trabzon'da 90 bin kişi açlık!

Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, “Trabzon’da Trabzonspor’dan sonra en fazla üyesi bulunan bir derneğiz. Yaklaşık 131 bin emekli ve 6400 üyemiz mevcuttur. İktidar partisi ısrarla bizden uzak durmasının nedeni nedir, anlayabilmiş değiliz. Her parti gelip halimizi hatrımızı sorduğu halde bazı başkanlar “aç mısınız tok musunuz diye sormuyor.

Evet 131 bin üyemizin 90 bini açlık sınırının altında gelire sahiptir. Ömrümüzün 3/4 geçmiş insanlara bu vefasızlık revamıdır? Hiç bir siyasimizin bizimle ilgili olarak bir projelerinin olmaması ayrıca çok düşündürücüdür” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel