Trabzon'da 9 kişi tutuklandı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzon ve Samsun'da "uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma" iddiasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Trabzon Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Akçaabat ilçesinde 14 yerde yaptığı aramada gözaltına alınan 10 kişi, j

Trabzon'da 9 kişi tutuklandı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Trabzon ve Samsun'da "uyuşturucu imal etme, satma ve bulundurma" iddiasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren Trabzon Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Akçaabat ilçesinde 14 yerde yaptığı aramada gözaltına alınan 10 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Osman S. (24), Adem B. (26), Şeref B. (29), Ahmet Can K. (28), Mustafa E. (31), Kadir B. (31), Halil A. (43), İsa Y. (47) ve Hasbi K. (26) tutuklandı. İsmi açıklanmayan bir zanlı ise serbest bırakıldı.

Trabzon kent merkezi ve Akçaabat ile Çarşıbaşı ilçelerinin yanı sıra Samsun'da bir hafta önce 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri, ikisi Samsun'da olmak üzere toplam 19 kişiyi gözaltına almış, bu kişilerden 13'ü tutuklanmıştı. Özellikle Üniversite ve lise öğrencilerine uyuşturucu sattığı öne sürülen zanlıların üzerlerinde ve adreslerinde 2 tabanca, 4 av tüfeği, 30 mermi, 2 sustalı bıçak, 2 kilo 680 gram esrar ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel