Trabzon'da 8 dakikada vurgun!

Trabzon’da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. İki hırsız ellerini kollarını sallayarak bir sitenin içerisinden arabayı çaldı.

Trabzon'da 8 dakikada vurgun!

HABER61 HABER SERVİSİ

Trabzon’da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. İki hırsız ellerini kollarını sallayarak bir sitenin içerisinden arabayı çaldı.

Trabzon’un Üniversite Mahallesi’nde bulunan Merve Sitesi’nde iki hırsız Yasin Kaşıkçı’ya ait 61 LC 525 plakalı bordo Doğan Slx model aracı çalarak kayıplara karıştı.

8 güvenlik kamerası bulunan sitede hırsızların aracı çaldığı anlar an be an görüntülendi. Sadece 8 dakika içerisinde gerçekleşen olayda hırsızların rahat bir tavırla siteye girdikleri ve daha önceden gözlerine kestirdikleri araca doğrudan yöneldikleri ve düz kontak yaparak çaldıkları kameralara yansıdı.

Hırsızlar olayın yarım saat sonrasında Çilekli’de bir eczanenin güvenlik kamerasında görüldüğü öğrenilirken şüpheliler hala yakalanamadı.

Hırsızların yakalanamamasına isyan eden aracın sahibi Yasin Kaşıkçı ise Haber61’ea çıklamalarda bulundu. Aracı 40 gün önce aldığını belirten Kaşıkçı “ Aracım oldukça temiz bir açtı. Sanırım aracı çalan kişiler daha önceden gözlerine kestirmiş. Çünkü görüntülerden de anlaşıldığı gibi siteye girerek hiç tereddüt etmeden benim aracıma yöneliyorlar. Belli ki profesyonel bir iş ve beni takip etmişler. Olayın hemen sonrasında polise haber verdim. Daha sonra Taksim Karakolu’na giderek Hırsızlık Şube’ye olayı bildirdim. Bana ilgileneceklerini söyleyerek ekiplerin çeşitli yerlerde arama yapacaklarını söylediler. Ancak daha sonra ben sitenin güvenlik kameralarını inceledim ve polisi yeniden aradım. Polisle konuşmamda kameraları incelemeyi bile düşünmediklerini gördüm. Çünkü görüntüleri benden istediler. Hatta olayı benim de araştırmamı bana ilettiler. Benim yaptığım araştırmada ise olayın çok dahailginç bir boyutu ortaya çıktı. Hırsızlığı yapan kişiler polisinde şüphelendiği daha önce birçok kez oto hırsızlığına karışmış kişiler. Ancak polis delil yetersizlğinden bir şey yapamadığını söylüyor. Acaba bu görüntüleri izledikten sonra, bu araç bir milletvekilinin vs. ait olsaydı aynı muamele onlara da yapılacak mıydı. Ben bunu merak ediyorum. Aracım tam 1 haftadır kayıp ve hiçbir iz yok.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler