Trabzon'da 70 Bin TL'lik vurgun

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da 70 bin TL’lik vurgun. 73 yaşındaki A.G’ye kimliği belirsiz bir kişi telefon açarak “bankada güvensizlik durumu var hesaptaki paranızı çekin.” dedi. A.G, bu durum üzerine bankada bulunan parasını çektikten bir müddet so

Trabzon'da 70 Bin TL'lik vurgun

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da 70 bin TL’lik vurgun. 73 yaşındaki A.G’ye kimliği belirsiz bir kişi telefon açarak “bankada güvensizlik durumu var hesaptaki paranızı çekin.” dedi. A.G, bu durum üzerine bankada bulunan parasını çektikten bir müddet sonra yanına motosikletli biri gelerek elinde 70 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan A.G, Gülbaharhatun Polis Merkezine giderek yardım istedi.

Karakoldaki ifadesinde A.G, “ Bir erkek sesli şahıs beni aradı ve güvenlik nedeni ile parayı çekmemi söyledi. Bende telefonun ucundaki kişinin söylediklerini yaptım. Para çekerek eve yürüdüğüm sırada aynı kişi bir daha beni arayarak parayı çektin mi diye sordu. Bende evet deyince yanıma motosikletli bir geldi ve benden parayı alarak gitti. Daha sonra dolandırıldığımı anladım.”dedi.

A.G kendisini dolandıran hem telefon ucundaki şahıstan hem de motosikleti kullanan kişiden şikayetçi oldu. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri şahısların yakalanması için çalışma başlatırken telefon açan ile motosikleti kullananın aynı kişi olup olmadığı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel