Trabzon'da 64 yıllık lise yıkıldı

Samsun'da iş hayatını sürdüren hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt ve ailesi tarafından yaptırılacak olan ve 4 milyon TL mal olacak olan okulun protokolü 3 ay önce imzalanmış ve okullar tatile girmesiyle birlikte yapımına başlanılması kararlaştırılmıştı.Ço

Trabzon'da 64 yıllık lise yıkıldı

Samsun'da iş hayatını sürdüren hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt ve ailesi tarafından yaptırılacak olan ve 4 milyon TL mal olacak olan okulun protokolü 3 ay önce imzalanmış ve okullar tatile girmesiyle birlikte yapımına başlanılması kararlaştırılmıştı.Çok Programlı lisenin yıl sonu etkinliğine katılarak okul birincisine altın hediye eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, öğretmenlik hayatında 40 yılını dolduran Tarih öğretmeni İmamettin Hanlıoğlu'na da günün anısına bir plaket takdim etti.

Kaymakam Sonel, "Ailelerinizin kıymetini bilin. Sizleri yetiştiren öğretmenlerinizi sakın unutmayın. Zaman çok çabuk geçiyor. Bu zamanı iyi değerlendirin. Hangi mesleği yaparsanız yapın severek isteyerek yapın. 1947 yılında yapılan okulunuz artık yıkılıyor ve yerine Yeşilyurt ailesi tarafından yenisi yapılacak. Buradan marka Of'umuzun marka hayırseveri olan başta Cemal Yeşilyurt abimize ve tüm aile fertlerine selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.Yine bu yıl Of Teknoloji Fakültemiz ve Anadolu Öğretmen

Lisemiz eğitim ve öğretime açılıyor. İnşallah SBS sınavı sonuçlarına göre en az 20 öğrencimiz Fen liselerine giriyor. Sizlere de Üniversite sınavında üstün başarılar bekliyoruz. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun. Allaha emanet olun" dedi.

Tören, öğrencilerin diplomalarını alması ve mezuniyet keplerinin hep birlikte havaya fırlatılmasıyla son buldu. Ayrıca yılsonu etkinlik kapsamında öğrenciler tarafından yapılan bir birinden güzel resimler davetlilerin beğenisine sunularak sergilendi. Törene, Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Hacıahmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel