Trabzonda 60'lık nineden 60 suç!

Trabzon’da yankesicilik yaparken Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri tarafından suçüstü yakalanan 60 yaşındaki Elmas G.’nin hırsızlık suçundan 60 sabıkası çıkınca polisler şok oldu.  Trabzon’un en kalabalık caddesi olan Kunduracılar caddesinde yankesi

Trabzonda 60'lık nineden 60 suç!

Trabzon’da yankesicilik yaparken Trabzon Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri tarafından suçüstü yakalanan 60 yaşındaki Elmas G.’nin hırsızlık suçundan 60 sabıkası çıkınca polisler şok oldu.

 

Trabzon’un en kalabalık caddesi olan Kunduracılar caddesinde yankesicilik yapan 60 yaşında 60 sabıkası bulunan Elmas G. bugün Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Güven Timleri tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Ordu’dan Trabzon’a hırsızlık yapmak için geldiği belirtilen Elmas G.'nin Uzunsokak, Maraş Caddesi ve Kunduracılar caddesinde kalabalığın içine girerek bayanların çantasındaki cüzdanları çaldığı belirtildi.

 

Özel olarak kurulan güven timleri tarafından fark edilen ve çantasındaki cüzdanları çöpe atmak isterken yakalanan Elmas G.’nin çantasından kendisine ait olmayan 4 adet cüzdan yüklü miktarda para ve makas bulundu.

 

Gözaltına alınarak Çarşı Polis merkezine getirelen Elmas G. doktor raporunun ardından ifadesi alınmak üzere Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler