Trabzon'da 6 kadın birbirine girdi!

Haber61.Net – Haber Merkezi - Trabzon’un Boztepe Mahallesinde altın günü yapan kadınlar bir anda tartışmaya başlayınca olay arbedeye döndü. Çıkan arbedeye Taksim Polis merkezi ekipleri müdahale etti.Edinilen bilgiye göre; Boztepe Mahallesinde kadınlar bir

Trabzon'da 6 kadın birbirine girdi!

Haber61.Net – Haber Merkezi - Trabzon’un Boztepe Mahallesinde altın günü yapan kadınlar bir anda tartışmaya başlayınca olay arbedeye döndü. Çıkan arbedeye Taksim Polis merkezi ekipleri müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre; Boztepe Mahallesinde kadınlar bir evde oturdukları sırada eve E.D (22) genç kızı davet ettiler. Davet edildiği eve giden E.D evde 5 kadının sohbet ettiğini fark etti. Kendiside sohbete katıldı. Bir süre sonra diğer kadınlardan E.T (32) E.D, dönerek  “ Sen neden bizim dedikodumuzu yapıyorsun.”diyerek tartışmaya başladı.

Bir süre tartışan kadınlar yerini arbedeye bıraktı ve E.D, isimli kadını evde diğer beş kadın darp etti. Evden kaçan genç kız Taksim Polis Merkezine giderek yardım istedi. Genç kızın şikayeti üzerine S.U, K.U, E.T, F.U, ve H.U polis merkezine çağrılarak ifadeleri alınmak istendi. F.U ile H.U bulunamadığı için ifadeleri alınamazken diğer kadınlar suçlamayı kabul etmedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel