Trabzon'da 54 park yenilendi

Parklardaki metal oyun aletlerini kaldırarak yerlerine plastik aksamlardan oluşan modern oyun aletleri monte eden Trabzon Belediyesi, ayrıca kum ve beton zeminlerden oluşan parkları kauçukla kaplayarak zeminleri hijyenik ve güvenli hale getirdi. Belediye

Trabzon'da 54 park yenilendi

Parklardaki metal oyun aletlerini kaldırarak yerlerine plastik aksamlardan oluşan modern oyun aletleri monte eden Trabzon Belediyesi, ayrıca kum ve beton zeminlerden oluşan parkları kauçukla kaplayarak zeminleri hijyenik ve güvenli hale getirdi.

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, insan sağlığının her şeyden önce geldiğini belirterek, ''Geleceğimiz olan çocuklarımız her şeyin en iyisine layıktırlar. En iyi eğitimi almalı, en iyi yerlerde oynamalıdır. Belediye olarak onların oyun alanlarını hak ettikleri biçimde düzenlemek bizler için son derece önemlidir. Bu yaptığımız çalışmalarla çocuklarımız artık daha modern oyun aletlerini kullanabilecekleri gibi kauçuk zeminli parklarda daha güvenli olacaklardır'' dedi.

Gülbaharhatun Mahallesi Muhtarı Halil Sağlam ise parklardaki düzenlemelerin güzel olduğunu ifade ederek, ''Bu uygulama iyi ve güzel oldu. Artık halkımız daha rahat. Zemini güzel, çocukların salıncaktan düşüp yaralanma olayları önlendi'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler