Trabzon'da 50 yıllık dostlar buluştu

Trabzon Lisesi 1962 yılı mezunları mezuniyetlerinin 50. yılında Trabzon Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte buluştu. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Gülsüm Sağlamer,KTÜ eski Rektörü Aydın Dumanoğlu, Trabzonspor eski başkanlarından A

Trabzon'da 50 yıllık dostlar buluştu

Trabzon Lisesi 1962 yılı mezunları mezuniyetlerinin 50. yılında Trabzon Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte buluştu. 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Gülsüm Sağlamer,KTÜ eski Rektörü Aydın Dumanoğlu, Trabzonspor eski başkanlarından Atay Aktuğ gibi önemli isimlerin katıldığı Trabzon Lisesi 50. yıl mezunları buluşmasında konuşan Okul Müdürü Ömer Eyüboğlu ”Okulumuzun eski mezunlarını burada ağırlamaktan gurur duyuyorum. Kendilerine şahsım ve okulumuz adına teşekkür ediyorum “dedi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan eski mezunlardan İTÜ eski Rektörü Prof. Gülsüm Sağlamer ise “Öncelikle başta müdürümüz olmak üzere katılımcı diğer arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” derken, mezunlardan Cavit Özsoy ise konuşmasında ”Aranızda başbakanlar, bakanlar, mühendisler, doktorlar görüyorum. Bundan 50 sene evvel böyle konuşmacılara gaipten haberler mi veriyor derdim ama sizin bulunduğunuz yaştan itibaren 50 yıl sonra çevreme baktıkça orada bu söylediklerimin hepsini gördüm” şeklinde konuştu.

1887 Yılında eğitim ve öğretim hayatına başlayan, bu güne kadar sayısız ünlü ve başarılı isimlerin Türkiye’ye kazandırılmasının ilk temellerini atan Trabzon Lisesi’nin 50. yıl mezunlar buluşmasında okul müdürü Ömer Eyüboğlu eski mezunlara diplomalarını dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel