Trabzon'da 5 ayrı hırsızlık olayı!

Trabzon'da, 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı.Bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Pelitli Beldesi'nin yanı sıra Akçaabat ilçesi Yalıncak Beldesi ve köylerinde çeşitli ev ve iş yer

Trabzon'da 5 ayrı hırsızlık olayı!

Trabzon'da, 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı.

Bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Pelitli Beldesi'nin yanı sıra Akçaabat ilçesi Yalıncak Beldesi ve köylerinde çeşitli ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlıları yakalamak için Cumhuriyet savcısının bilgisi doğrultusunda çalışma başlattı.

Şüphelenilen 5 kişiyi takibe alan ekipler, bir süre sonra bu kişilerin evleri ile kullandıkları 2 otomobilde arama yaptı. Aramada bir evden çalındığı anlaşılan televizyonun yanı sıra, kuru sıkı tabanca ile 2 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Suçta kullanılan 2 otomobile de el koyan jandarma ekipleri, zanlılardan ayrıca, hırsızlıkta kullanılan balyoz, levye, pense, kar maskesi ve özellikle kasa açmaya yarayan çeşitli aparat ele geçirdi.

Bunun üzerine Pelitli'deki bir kasa hırsızlığı olayının da aralarında bulunduğu 5 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı ileri sürülen 5 zanlı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler