Trabzon'da 4 kişinin öldü kazada karar çıktı!

 Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Kavaklı Beldesi'nde 19 Temmuz 2009 tarihinde 4 kişinin ölümü 15 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında daha önce yargılanarak 5 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık kararın Yargıtayca cezasının az bulunup

Trabzon'da 4 kişinin öldü kazada karar çıktı!

 Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Kavaklı Beldesi'nde 19 Temmuz 2009 tarihinde 4 kişinin ölümü 15 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasında daha önce yargılanarak 5 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık kararın Yargıtayca cezasının az bulunup bozulmasının ardından tekrar yargılandı.

Tekrar yargılanan sanık L.G. bu kez 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz olarak yargılanan L.E hazır bulundu. Hakkında, "Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan dava açılan L.E., kaza günü önüne çıkan yayayı çarpmamak için kontorlden çıkarak kazanın meydana geldiğini belirterek tamamen kusurlu olmadığını belirtti. Mahkeme daha sonra sanığı taksirle 4 kişinin ölümüne birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olmak suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Öte yandan 19 Temmuz 2009 tarihinde Akçaabat ilçesi Kavaklı beldesi Yalı Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada Trabzon'dan Giresun istikametine gitmekte olan L.E yönetiminideki 61 KH 035 plakalı panelvan tipi araç, kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu karşı yönden gelen A.S'nin kullandığı 61 M 0461 plakalı yolcu minibüse ardından da S.D'nin kullandığı 15 HE 366 plakalı otomobile çarpmıştı.

Kazada Ragıp Hacısalihoğlu (47), Ahmet Fuat Kara (17), Gülşah Bahadır ve Azize Çakır hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralanmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel