Trabzon'da 4 hırsız tutuklandı

Trabzon'da, haberleşme ve enerji nakil hattı kablolarını çaldıkları iddia edilen 4 kişi tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Trabzon ile Araklı, Sürmene, Yomra ilçelerinde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işle

Trabzon'da 4 hırsız tutuklandı

Trabzon'da, haberleşme ve enerji nakil hattı kablolarını çaldıkları iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Trabzon ile Araklı, Sürmene, Yomra ilçelerinde haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlığı suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilen H.B., B.T., E.T., O.B., E.E., S.T. ve örgütün liderliğini yaptığı ileri sürülen Y.A.'nın yakalanması için çeşitli operasyonlar yapıldı.

Operasyonlar neticesinde; 25 bin lira değerinde 980 metre enerji nakil kablosu, olayda kullanılan 1 adet minibüs ve 1 adet otomobil, 4 adet demir kesme makası, 3 adet demir testeresi, 2 çift ayaklık, 10 çift eldiven, 1 adet balta, 2 adet pense, 4 adet el feneri, kabloların yakılmasında kullanılan 10 litre benzin, 4 çift kar maskesi ve 10 adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyonlarda örgütün lideri olduğu iddia edilen kişi de dahil olmak üzere 4 kişi yakalandı.

Araklı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulurken, adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgüt üyesi olduğu ileri sürülen 3 kişinin yakalanma çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler