Trabzon'da 3.Erol Günaydın Tiyatro Günleri

 Akçaabat Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Erol Günaydın Tiyatro Günleri'' yarın başlayacak.      Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara toplum ve yaşam bilimi olan tiyatr

Trabzon'da 3.Erol Günaydın Tiyatro Günleri

 

Akçaabat Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen ''Erol Günaydın Tiyatro Günleri'' yarın başlayacak. 
     
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür-sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nin, bu yıl da güzel oyunlarla tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtildi. 
     
Açıklamada, 1-10 Mart tarihleri arasında her gün bir oyunun sahneleneceği etkinlikte, Akçaabat Belediye Tiyatrosu'nun yanı sıra Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiyatrosu ile diğer il ve ilçelerden tiyatro ekiplerinin sahne alacağı ifade edilerek, gösteri biletlerinin Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden ücretsiz temin edilebileceği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler