Trabzon'da 3 ceset daha belirlendi

Giresun'un Görele İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ölenlerden 3 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda sürdürülen kimlik belirleme çalışmaları sonrasında, kazada hayatını kaybeden 83 yaşındaki Mehmet Ziya Topçu ve

Trabzon'da 3 ceset daha belirlendi

Giresun'un Görele İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında ölenlerden 3 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda sürdürülen kimlik belirleme çalışmaları sonrasında, kazada hayatını kaybeden 83 yaşındaki Mehmet Ziya Topçu ve 79 yaşındaki eşi Fatma Saniha Topçu ile sürücü Ali Yılmaz'ın kimlikleri belirlendi. Topçu çiftinin cesetleri dün gece uçakla İstanbul'a götürüldü. Topçu çiftinin Sarıyer İlçesi, Rumeli Kavağı Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. Ali Yılmaz'ın cenazesi ise bugün Trabzon'da toprağa verilecek.

Kazada hayatını kaybedenlerden Kadir Tütüncü ve Erhan Yıldız dün Trabzon'da toprağa verilmiş, Mehmet Usta'nın cenazesi ise toprağa verilmek üzere İstanbul'a gönderilmişti. Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda halen Hatice ve Kıymet Yavuz, Abidin Peker ve Emin Özdemir'in cesetleri, kimlik tespiti için bekletiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler