Trabzon'da 3 bin ölü balık...

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde H.D’ye ait balık yetiştirme çiftliği yağan yağmurlar nedeni ile tahrip oldu. Edinilen bilgiye Ağasar deresi üzerinde bulunan balık tesislerinin aşırı yağan yağmurların beraberinde getirdiği katı

Trabzon'da 3 bin ölü balık...

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde H.D’ye ait balık yetiştirme çiftliği yağan yağmurlar nedeni ile tahrip oldu. Edinilen bilgiye Ağasar deresi üzerinde bulunan balık tesislerinin aşırı yağan yağmurların beraberinde getirdiği katı ve sıvı atıklar balık havuzlarına sızınca H.D’ye ait 3 bin balık telef oldu. Balıkların ölümüyle alakalı olarak Trabzon Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü ile Tarım İl Müdürlüğü ekipleri numune alarak balıkların kesin ölümünü araştırdıktan sonra Cumhuriyet Başsavcılığa bildireceği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel