Trabzon'da 29 Ekim resepsiyonu iptal

Haber61 – Haber Merkezi – Bu akşam Ankara’da yeni yapılan Cumhuriyet Konutunda yapılması planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından iptal edildi. Konu ile alakalı açıklama yapan Erdoğan, "Bu resepsiyonu bu akşa

Trabzon'da 29 Ekim resepsiyonu iptal

Haber61 – Haber Merkezi – Bu akşam Ankara’da yeni yapılan Cumhuriyet Konutunda yapılması planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından iptal edildi. Konu ile alakalı açıklama yapan Erdoğan, "Bu resepsiyonu bu akşam tümüyle iptal ediyoruz.

Yapmayacağız. Çünkü Karaman’ın Ermenek İlçesinde meydana gelen kaza nedeniyle tüm ailelerin, kardeşlerimizin yürek acısının devam ettiği bir dönemde, biz böyle bir resepsiyon yapmayı değerlerimiz, geleneklerimiz açısından doğru bulmuyoruz. Onun için bu sene bu resepsiyonu yapmaktan vazgeçtik" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamaları sonrası tüm yurtta valilikler tarafından verilmesi planlanan 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonlarının iptal edildiği öğrenildi. Trabzon Valiliği tarafından henüz basına ve kamuoyuna akşam bir otelde yapılması beklenen resepsiyonun iptali ile alakalı bir yazılı açıklama yapılmazken haber61’in edindiği bilgiye göre iptal edildiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler