Trabzon'da 25 bin TL'lik hırsızlık!

Alınan bilgiye göre, Vakfıkebir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Hoşarlı Küme Evleri'ne gelen kişi ya da kişiler, üst kattaki salon penceresinin kilidini sert bir cisimle açarak içeri girdi. Hırsızlar, yatak odasında Fatma Hacıfettahoğlu'nun çantasındaki burma

Trabzon'da 25 bin TL'lik hırsızlık!

Alınan bilgiye göre, Vakfıkebir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Hoşarlı Küme Evleri'ne gelen kişi ya da kişiler, üst kattaki salon penceresinin kilidini sert bir cisimle açarak içeri girdi.

Hırsızlar, yatak odasında Fatma Hacıfettahoğlu'nun çantasındaki burma bilezik, 2 yarım Cumhuriyet altını, çeyrek altın, kolye, 4 yüzük, 2 çift küpenin yanı sıra 6 çeşitli marka saat ve 100 Avro'yu çaldı.

Aynı binadan Nihal Hacıfettahoğlu'na ait altın bilezik, gerdanlık ve küpeden oluşan bir hasır takım, çift burma bilezik, pırlanta yüzük, 3 taşlı yüzük ve 120 Dolar ile Temuçin Tosun'a ait cep telefonu ve kol saatini alan hırsızlar, olay yerinden kaçtı.

Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran mağdurlardan Asim Kaya Hacıfettahoğlu, olay sırasında evde bulunmadıklarını ancak toplam zararlarının 25 bin lira olduğunu belirtti.

Hacıfettahoğlu ve diğer 3 mağdurun şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler